2 Ağustos 2016

doğum günü..

içinden kızım geçen şeler...
her yıl aynı gündür zamanı hiç üşenmez hep kutlarız.;p
bir kamadı kırık bir çocuktur o tüm sevgisini annesiyle paylaşan.
artık 12  yaşında ve musmutlu bir çocuk.tüm doğum günü olanlara sevgiler...


4 yorum:

  1. İyi ki doğmuş Beyza 🌼🌸. Ben mi yanlış anladım yoksa gerçekten öylemi yazdın bilmiyorum. Ama çocukların kanadı kırık olmasın yaaa. Onlar hep özgürce uçsun. Yada bizler kanat olalım onlara 🦄. Öncelikle uzun bir ömür diliyorum Beyza'ya. Sizlerle birlikte uzuuun, huzurlu, sağlıklı, mutlu, başarılı ve güzel bir ömür diliyorum 🎂. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmadığın için :) aynı güzel dilekler için bil mukabele canım :)
      evet yazıyı doğru anlamışsın.boşanmış bir ailenin çocuğu benim beyzam,karşı tarafın ilgisizliğiyle büüdüğü için her zaman bir anı eksik ne yazık ki.bende annesi olarak o boşluğu elimden geldiği kadar doldurmaa çalışıorum.ama şanslıız ki tatıdığımız ve tanımadığımız senin gibi güzel insanlar sayesinde hayatın zorluklarının üstesinden gelioruz.
      sevgilerini aldık kabul ettik.sende selamlarımız al kabul et :))

      Sil
    2. =( Ama yinede çok şanslı ki sizin gibi bir annesi var. Ve siz ona iki kanat olmaya çalışıyorsunuz. Hem annesi, hem babası oluyorsunuz. 2 kanadı olmayan çocuklar da var bu dünyada. Bence beyza hiç eksik değil. Onun sizin gibi annesi ve onu sevenler olduğu sürece 2 kanadı güçlü bir şekilde uçmaya devam edecektir. Sevgilerimle.

      Sil
    3. teşekkür ederim canım Allah razı olsun.rabbim sana da hayırlı yazılar yazsın inşllh.

      Sil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails