21 Temmuz 2012

.spellbound / chiling romance


bugün son olarak size bir kore filmi önermek istiyorum.baş rollere de çok ünlü kore yıldızları oynuyor.tabi kore sinemasını sevenlerin yakından tanıyacağı yıldızlar bunlar :) esas kızımız son ye jin ve esas oğlumuz lee min ki.filmin konusu kısaca şöyle:kızımızın hayaletleri görme yeteneği vardır ve kiminle samimi olursa bu hayaletler o kişiye musallat olur.bu yüzden esas kızımız kimseyle samimi değildir ve yapayalnız yaşar.esas oğlumuz ise bir ilizyonistir.ve bu iki kişinin yolları bir şekilde birleşince,eğlenceli,romantik,fantastik bir komedi ortaya çıkar.

oyunculara bir göz atalım 
ilizyonistimiz 
lee min ki 




hayaletleri gören talihsiz kızımız
son ye jin



filmin imdb puanı 7,o.yapım yılı 2011.
iyi oyuncular,eğlenceli bir hikaye,hayaletlerle süslenmiş bir romantik komedi.
bu  akşamınızı renklendirsin :)


alıntı 

Ölü insanlar görüyorum." parodide kullanılan yaygın bir cümledir, fakat baş ladynin büyülendiği doğru olsaydı, dayanılamayacak kadar korkunç bir özellik olurdu. 
Yeo Ri daha çocukken, hayaletleri görebilmek gibi doğaüstü bir yeteneğe sahipti ve onlar göründüğünde, genellikle o kalabalık bir yerdeyse, etrafındaki insanlara garip şeyler olurdu. Yeo Ri kendini dış dünyadan soyutlamayı seçti, fakat gösterilerinde ona iş teklif eden Jo Goo (Lee Min Ki) adında bir sokak sihirbazı ile tanıştı.
Bir yıl geçer ve Yeo Ri, gizli bir bölmede hayaleti oynadığı, sihirbazın korku temalı oyununda rol almayı bırakır. Her gün Jo Goo'nun başarılı oyunuyla gösteri kapatılır ve Yeo Ri içmeye davet edilir, fakat o her zaman teklifleri geri çevirir. İnsanlarla yakınlaşırsa ne olacağının farkındadır.
Sonunda Yeo Ri aralarında bir şeyleri değiştirmek için trajik ve yalnız hayatını Jo Goo'ya anlatır. Jo Goo ona yardım etmenin bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa o da diğerleri gibi hayaletler yüzünden kaçacak mı?
"Chilling Romance", daha önce “2 Faces of My Girlfriend” (2007) ve “Love Phobia” (2006) de yönetmiş olan Hwang In-ho tarafindan yönetilmiştir.


tralier 


seyrettiğinize pişman olmayacağınız güzel bir filim.iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails