11 Ocak 2017

alice ölüler diyarında,maniak dhar...



İtiraf etmeliyim ki bende böyle bir kitap yazmak istiyordum.....
#aliceolulerdiyarinda bitti.Beklentim çok yüksek değildi ama çılgın bir #aliceharikalardiyarinda fanı olarak bu seriyi okumalıydım.Kitap bir #distopya.Olaular Hindistan'da ama bilinmeyen bir zamanda geçiyor.Biraz #aclikoyunlari biraz da #labirentserisi'den izler taşıyor.
Çok keyifli bir kitap olmasa da #alice'nin halka yaptığı kınuşma etkileyiciydi.Doğrusu önerebikeceğim bir kitap değil,meraklısına hitap ediyor çünkünüm.🙃


arka kapak:
Uygarlığın sona erdiği Dünya'da, Ölüler Diyarı diye anılan verimsiz topraklarda hayatta kalmaya çalışan insanların başında bir başka ölümcül tehdit vardı; mutasyona uğramış insanlardan oluşmuş Isırıcılar ordusu...
On beş yaşındaki Alice'in tüm yaşamı, bu her yönüyle hastalıklı topraklarda geçmiş, eğitiminin tamamı Isırıcılar'a karşı hayatta kalabilmek için silah ve bıçakların en iyi nasıl kullanılacağından oluşmuştu.
Nöbet tuttuğu bir gün 'Tavşan Kulaklı Isırıcı'nın aniden arazide yok oluşuna şahit olur. Isırıcı'nın peşinden gittiğinde ise onun kaybolduğu deliğe düşer.
Alice burada kendi yaşamını ve Ölüler Diyarı'nda yaşayan tüm insanların kaderini sonsuza dek değiştirecek bir maceranın içine sürüklenir.

keyifli okumalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails