13 Temmuz 2015

milenyum serisi 1,stieg larsson

ejderha dövmeli kız
kpss macerası sonunda bitti.ama kpss'den çok bahsetmek isemiyorum.sadece şu kadarını söyleyebilirim elhmdülilah gayet güzeldi.
geçen hafta okuyup bitirdiğim ejderha dövmeli kız kitabı bu postun baş rol oyuncusu.
çok akıcı,heyecanlı oldukça güzel bir kitaptı.kahramanlar oldukça canlıydı.seri giden,heyecanlı bir polisiye olmuş ilk kitap.600 küsür sayfalık roman hiç sıkılmadan çarçabuk bitiyor.sırada serinin diğer iki kitabı var ama hemen okumaya başlamıycam.şu anda şah mat'ı okuyorum.
lafın kısası elinizde varsa okuyun,yaz tatili için ideal bir kitap.
yazarı oldukça talihsiz biri.neden derseniz kitaplar yayımlanmadan önce vefat emmiş.haliyle kitapların başarısını görememiş ne yazık ki.


arka kapak:
41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larsson'un zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kız'ı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi 'bundan daha iyisi yapılamaz' diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz. 

keyifli okumlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails